Tell Me Adventure betatest

Categories: Blog

Je pátek, jdeme na to! Chtěli bychom vám představit mobilní aplikaci Tell Me Adventure. Ano čtete dobře aplikaci, ne hru. Tell Me Adventure je androidí aplikace, díky které budete moci hrát textové hry, sami je jednoduše tvořit a ještě snadněji sdílet ostatním. Dalo by se říct engine pro textovky.

Textové hry si stáhnete z internetu přímo skrze aplikaci a budete moci začít okamžitě hrát.

Pro Tell Me Adventure můžete textové hry i tvořit! Tvorba her je podobná psanímu webových stránek. V textovém editoru píšete příběh, přidáváte tlačítka a obrázky. Hotovou hru poté odešlete skrze stránky www.tellmeadventure.com dalším uživatelům.

Teď ale to hlavní. Dneškem spouštíme betatest. Kdokoliv, kdo bude chtít se do něj může přihlásit na stránkách www.tellmeadventure.com nebo http://www.peordgames.comehere.cz/tell-me-adventure/ (budeme potřebovat vědět váš účet co používáte v Google Play). Poté, co vás do betatestu přidáme si můžete Tell Me Adventure stáhnout z  https://play.google.com/apps/testing/com.petrmarek.tellmeadventure (pro nepřihlášené se stránka nezobrazuje). Prosíme o trpělivost, musíme vás přidávat ručně. Pošleme vám potvrzující email.

Byli bychom strašně rádi, kdybyste jakoukoliv hru vytvořili a nasdíleli ostatním. Zatím je jen ukázková hra, a určitě připravíme Cestu barda. Takže máte slušnou šanci zaujmout s vaší hrou hned od začátku. Za feedback a odchycené bugy budeme platit zlatem, skoro :D.

Další info zjistíte na www.tellmeadventure.com.

PS. Pořád se jedná jen o betu, spoustu věcí se může změnit. Těšíme se na Vás betatesteři!